صينيه لسان العصفور
ان شاء الله اكتب لكم طريقه جديده للسان العصفور ياااااااااااااااارب تنال اعجابكم
اولا يحمر اللسان العصفور فى الزيت
ثانيا نشوح بصله كبيره وفلفل رومى اخضروجزروطماطم وثوم
ثالثا نقطع فراخ او لحم قطع صغيره بعد السلق
الطريقه
نضع فوق الخلطه (البصله والفلفل و الجزرنضع الشوربه اللحم او الفراخ وتترك 10دقائق حتى تنضج مقدار الشوربه يعادى كوب واحد فقط وبعد ماتتشرب نضع الصلصه الطماطم وملح وفلفل اسمر وبهارات وكارى ومرقه دجاج
ثم نضع عليه الفراخ او اللحم من غير الشوربه
ثم نضعهم على اللسان العصفورفى صينيه وتضع عليها باقى الشوربه حتى تنضج ثم توضع فى الفرن
تابعنا على :